Snabba leveranser    

Personuppgiftspolicy


Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. GDPR ska stärka enskilda personers rättigheter över hur företag, myndigheter och organisationer får samla in och använda deras personuppgifter. Dataskyddsförordningen ställer strängare krav på hur företag, myndigheter och organisationer får samla in och använda personuppgifter än vad PUL gjorde.

Information om vår personuppgiftsbehandling i vårt kundregister.

Behandling av personuppgifter
När du registrerar dig som medlem hos oss uppger du ditt namn, adress, mobiltelefon/telefon och din e-postadress. I samband med det godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) rätt att få ta del av den information som finns registrerat om dig.

Personuppgiftspolicy
Stilkonfektion AB sparar uppgifter om namn, adress, mobiltelefon/telefon och din e-postadress för att kunna skicka information om aktiviteter och erbjudanden. Alla personuppgifter hanteras med sekretess och säljs eller lämnas aldrig vidare, utan används enbart för Stilkonfektions syften enligt lagen om GDPR.

Lagringstiden
Vi spar uppgifterna så länge du är medlem och vid uppsägning raderas uppgifterna omgående. Du kan när som helst begära att bli raderad från medlemsregistret.

Dina rättigheter
Du har rätt till insyn hur dina personuppgifter behandlas. Vill du veta vilka uppgifter vi har om dig, kan du enklast logga in på "Mina sidor" och läsa där. Där kan du även göra vissa ändringar om uppgifterna skulle vara felaktig eller ofullständig. Du kan även begära ett utdrag från vårt register, och begära att informationen ska rättas eller tas bort.
Du kan när som helst avsäga dig våra nyhetsbrev.

Skulle du uppleva att Stilkonfektion AB inte behandlar dina personuppgifter korrekt har du rätt att vända dig till Datainspektionen för att lämna klagomål. För att vi ska kunna hjälpa dig så snabbt som möjligt önskar vi att du vänder dig till oss i första hand. Det är viktigt att du som kund känner dig trygg med oss på Stilkonfektion.

Om cookies
En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Cookies används till att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen. Enligt den nya lagen om elektronisk kommunikation behöver vi informera om att vår webbplats använder cookies. Genom att gå vidare på hemsidan godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.

Din webbläsare ger en möjlighet att stänga av lagringen av cookies på din dator. Det finns då en risk för att vissa av tjänsterna på webbplatsen slutar att fungera.